el-mountainbikes

Udvalgte el-mountainbikes

I Vinding Cykelcenter forhandler vi mange forskellige e-mountainbikes, her er nogle af dem.

Trek Powerfly Sport 4 Equipped Gen 4

Powerfly 4 Equipped er Treks mest prisvenlige el-mountainbike med alt, hvad du skal bruge til at tage den korteste vej til arbejde og udfordre dig selv på sporene. Den er bygget med robuste komponenter og har en stærk Bosch smart system-motor og Treks brugervenlige aftagelige integrerede batterisystem (RIB). Du får desuden tilbehør til den daglige transport, bl.a. skærme, bagagebærer bagest og for- og baglygte med strøm fra elmotorsystemet.

10 gear – Shimano Deore

SR Suntour XCM 34, metalfjeder, 100 – 120 mm vandring afhængig af stelstørrelse. 

Bosch Performance CX motor (smart system)

500wh integreret batteri

Pris: 29.699,-

Trek Powerfly Sport 7 Equipped Gen 4

Powerfly 7 Equipped er Treks bedste el-hardtail med alt, hvad du skal bruge til at tage den korteste vej til arbejde og udfordre dig selv på sporene. Den har en stærk Bosch-motor med smart system og Treks brugervenlige aftagelige integrerede batterisystem (RIB). Den er bygget med en 1x12 Shimano geargruppe og en dropper-sadelpind plus praktisk udstyr til den daglige transport, som f.eks. skærme, bagagebærer bagest og for- og baglygte med strøm fra elmotorsystemet.

12 gear – Shimano XT

SR Suntour Zeron 35, Luftfjeder, 100-120 mm vandring afhængig af stelstørrelse. 

Bosch Performance CX motor 85 Nm (Smart System)

625wh integreret batteri

Pris: 40.099,-

TREK Powerfly 5 Gen 4

Powerfly 5 er en topfunktionel el-mountainbike til en rigtig god pris. Den kombinerer et Bosch e-MTB motorsystem med robuste mountainbike-komponenter, der er konstrueret til det hårde liv på sporet. Desuden er den udstyret med Treks brugervenlige RIB (Removable Integrated Battery) system med et fuldt indbygget batteri i stellet til at afmontere uden brug af værktøj. Den er fleksibel, super funktionel og klar til at tage ud og opleve.

12 gear – Shimano Deore 

RockShox Recon Silver RL, luftforgaffel, 80 – 120mm vandring

Bosch Performance CX motor 85 Nm (Smart System)

625wh integreret batteri

Pris: 34.999,-

TREK Powerfly 7 Gen 4

Powerfly 7 er en el-mountainbike til ræs med en letgående, stærkt Bosch e-MTB motorsystem, et robust aluminiumstel med Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) med et aftageligt, fuldt integreret batteri i stellet. Smartsystemets LED-fjernbetjening og Kiox-display parres med Bosch eBike Flow-appen til at følge din cykelaktivitet og med Bluetooth m.m. RockShox-luftaffjedring på et højere udstyrsniveau, en Shimano 1x12-geargruppe og en dropper-sadelpind gør denne el-mountainbike velegnet til dem, der vil have et skub op ad bakkerne, så de kan ræse nedad igen.

12 gear – Shimano XT

RockShox 35 Gold RL, luftforgaffel, 80 – 120mm vandring 

Bosch Performance CX motor 85 Nm (smart system)

625wh integreret batteri

Dropper Post

Pris: 38.499,-

Trek Rail 5 625 Gen 3

Rail 5 625 er en el-mountainbike, som er bygget til ræs i det mest ujævne. Den har den samme topteknologi som Treks almindelige mountainbikes plus en bomstærk Bosch-motor til at trække dig legende let til toppen igen.

Du vil have en el-mountainbike, der kan lige så meget i terrænet som en almindelig mountainbike. Du vil have en stærk Bosch-motor, som hurtigt får dig op til toppen igen til at tage omgang efter omgang.

Et robust alustel med 150 mm vandring bagtil og et aftageligt integreret 625 Wh batteri, en RockShox 35 Gold RL-forgaffel med 160 mm vandring optimeret til e-MTB, den nyeste Bosch Performance Line CX-motor med smartsystem til motorassistance op til 25 km/t, bl.a. en Bluetooth® LED-fjernbetjening til nem tilslutning og registrering af cykelaktivitet via eBike Flow-appen. Plus en 1x12 geargruppe med et bredt gearområde, så du altid kan finde det rette gear til motoren, en dropper-sadelpind, stærke skivebremser med 4 stempler til sikrere kontrol på nedkørsler og 29er-fælge med kvikt reagerende 2,6″ dæk og solidt greb i underlaget.

Bosch Performance CX motor 85 Nm (smart system)

625 Wh batteri

Dropper Post

1 x 12 Gear, Shimano Deore 

RockShox 35 Gold RL, Luftforgaffel, 160 mm Vandring 

RockShox Deluxe Select+, Bagdæmper, 150 mm Vandring  

Pris: 44.099,-

Trek Rail 7 Gen 3 

Rail 7 er en el-mountainbike med lang affjedringsvandring og bygget til ræs i det mest ujævne. Den har den samme topteknologi som Treks almindelige mountainbikes plus forgaffel, geargruppe, batteri mv. på et højere udstyrsniveau samt et bomstærkt Bosch-motorsystem til at trække dig legende let til toppen igen.

Du vil have en el-mountainbike til at cykle på spor og til det samme vanskelige terræn som en almindelig mountainbike. Du har allerede oplevet, hvor sej en el-mountainbike er i terræn, og du vil gerne give mere for bedre komponenter.

Et robust alustel med 150 mm vandring bagtil og et aftageligt integreret 625 Wh batteri, en RockShox Domain-forgaffel med 160 mm vandring, den nyeste Bosch Performance Line CX-motor med smartsystem til motorassistance op til 25 km/t, bl.a. en Bluetooth® LED-fjernbetjening til nem tilslutning og registrering af cykelaktivitet via eBike Flow-appen. En letskiftende Shimano SLX/XT 1x12-geargruppe, dropper-sadelpind, stærke Shimano-bremser med 4 stempler til sikker bremsning på nedkørsler og Bontrager Line Comp 30 29’er-fælge til slangeløs montering med medfølgende forseglingsvæske.

Bosch Performance CX motor 85 Nm (smart system)

625 Wh batteri

Dropper Post

1 x 12 Gear, Shimano deore XT

RockShox Domian RC, Luftforgaffel, 160 mm Vandring 

RockShox Deluxe Select+, Bagdæmper, 150 mm Vandring  

Pris: 48.099,-

Giant Talon E+ 29 2

Sporet kalder og her er svaret; Denne balancerede E-cykel giver dig et jævnt boost af power og kontrol, så du kan have mere sjov i sporet og udvide dine off-road egenskaber.

Med en let aluminiumsramme, der blander klassisk hardtail-design med moderne E-cykelteknologi, leverer Talon E+ 29 komfort og selvtillid i off-road terræn. Med dens SyncDrive Core-motorsystem bliver de hårde stigninger lettere og giver dig mulighed til at forlænge din køretid. Den er designet til en 100mm suspension forgaffel for at udjævne bump og stød fra underlaget, og dens 29-tommer hjul giver den en stabil og afbalanceret kørsel. EnergyPak 500-batteriet er integreret i rammen og kan let fjernes når det skal oplades. Og RideControl ONE-kontrollen giver dig mulighed for at justere motorens ydeevne, mens du kører.

Yamaha Motor Giant SyncDrive Core 50nm

500 Wh batteri

1 x 9 Gear, Shimano Alivio 

Sr Suntour XCM ATB, Fjederforgaffel, 100mm Vandring

Pris: 19.499,-

Giant Fathom E+ 2

Få kontrol over sporet med denne nye sjove hardtail E-bike. Nu kan du klatre med lethed og komfort og køre længere – den perfekte opskrift på en dejlig dag på sporet.

Fathom E+ er et godt valg i XC og singletrack terræn. Den lette ALUXX SL aluminiumsramme og geometri hjælper dig til at opleve sporet i skoven på en helt ny måde. SyncDrive Sport motor-teknologien leverer en glidende, øjeblikkelig kraft så der kan køres opad med et smil. Med en 120mm forgaffel og den selvsikre fornemmelse fra 29” hjul og tubeless dæk, giver cyklen god kontrol og håndtering. EnergyPak Smart er stilfuldt integreret i rammen og kan let tages ud fra siden før opladning. Og det er simpelt at styre alle dine opsætninger via det flotte og intuitive RideControl ONE panel.

Yamaha Motor Giant SyncDrive Sport 70nm

500 Wh batteri

1 x 10 Gear, Shimano Deore 

SR Suntour XCR 32, Fjederforgaffel, 120mm Vandring

Pris: 25.999,-

Liv Tempt E+ 2

Oplev Frihed og Glæde med Tempt E+.

Uovertruffen Frihed og Pålidelighed Tempt E+ åbner døren til frihed, sjov og pålidelighed på mere end én måde. Udstyret med den pålidelige EnergyPak batteri på 500Wh, tilbyder den en lang rækkevide. Giants / Livs elektriske cykler giver dig mulighed for at udforske nye stier og oplevelser, alt imens du nyder en pålidelig køreoplevelse. Elegant Integreret Design Det lettilgængelige EnergyPak-batteri, der udløses fra siden, er smukt integreret i en let og holdbar aluminiumsramme i ALUXX-kvalitet. Designet er skræddersyet til kvinder, idet det omfavner Livs første filosofi og tilbyder en cykeloplevelse, der er både stilfuld og praktisk. Konstant Kørsel med SyncDrive Core-motor Med en kraftfuld SyncDrive Core-motor, der leverer 50 Nm drejningsmoment, opnår du en naturlig og stærk køreoplevelse. Denne motor sikrer konstant kørsel og giver dig mulighed for at udforske verden omkring dig med lethed. Tag styringen over dine eventyr med Tempt E+ – hvor frihed og glæde møder pålidelighed.

Yamaha Motor Giant SyncDrive Core 50nm

500 Wh batteri

1 x 9 Gear, Shimano Alivio 

SR Suntour XCM ATB Fjederforgaffel 100mm

Pris: 19.499,-

Giant Stance E+ 2

OPDAG EVENTYR MED SELVVÆRD, PRÆCISION FOR OPTIMAL UNDERHOLDNING. GIANT STANCE KOMBINERER EN KRAFTFULD MOTOR, FORTRINLIG AFFJEDRING OG INTUITIVE KONTROLFUNKTIONER FOR AT HÆVE DINE EVENTYR TIL UFORUDSETE HØJDER 

KRAFTFULD PEDALASSISTANCE. Den avancerede SyncDrive Sport-motor, med Smart Assist-teknologi, er præcist indstillet til en jævn og lydsvag ydeevne. Med 75 Nm drejningsmoment leverer den imponerende kraft, selv ved lave hastigheder med teknisk præcision.

SELVSIKKER HÅNDTERING En ALUXX SL aluminiumsramme med 120 mm vandring, FlexPoint baghjulsophæng og 29-tommer hjul med denne diameter sikrer cyklen dig en stabil og jævn køreoplevelse på udfordrende stier.

LANGVARIG UNDERHOLDNING EnergyPak 625, det nye batteri med lang rækkevidde, sikrer længere eventyr. Den integrerede batteripakke muliggør hurtig og bekvem opladning, hvilket forlænger sjovet på din cykeltur.

Yamaha Motor Giant SyncDrive Sport2 75nm

625 Wh batteri

1 x 10 Gear, Shimano Deore 

SR Suntour XCR 34, Luftforgaffel, 140mm Vandring

SR Suntour Raidon R, Bagdæmper, 125mm Vandring

Pris: 32.499,-

Vi forhandler el mountainbikes fra en masse mærker

Se nedenstående links eller spørg i butikken

TREK

GIANT

Riese & Müller

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!