el-mountainbikes

Udvalgte el-mountainbikes

I Vinding Cykelcenter forhandler vi mange forskellige e-mountainbikes, her er nogle af dem.

TREK Powerfly 4 

 

Powerfly 4 er Treks mest prisvenlige el-mountainbike. Den er bygget med robuste komponenter, bl.a. en letgående Shimano-geargruppe og en stærk Bosch-motor. Desuden er den udstyret med Treks brugervenlige RIB (Removable Integrated Battery) system med et fuldt indbygget batteri i stellet til at afmontere uden brug af værktøj. Denne cykel udvider dine grænser, og du kan nå langt længere ud, end du nogensinde har forestillet dig på en mountainbike.

Kommer i samme farver som Powerfly 4 625.  

El-mountainbike

10 gear – Shimano Deore

Purion Display 

SR Suntour XCM 34, metalfjeder, 80 – 120 mm vandring afhængig af stelstørrelse. 

Bosch Performance CX motor

500wh integreret batteri

Pris: 27.799,-

TREK Powerfly 4 625

Powerfly 4 625 er Treks mest prisvenlige el-mountainbike, der giver et ekstra stort skub med et batteri på 625 watt-timer til længere rækkevidde. Du får selvfølgelig også Treks aftagelige, integrerede batteri (RIB-system), der er super nemt at afmontere og montere, plus alle de øvrige komponenter, der gør Powerfly 4 perfekt til at komme i gang med at nyde elcykling både på vej og i terræn. Kommer i samme farver som Powerfly 4 500.  

El-mountainbike

10 gear – Shimano Deore

Purion Display 

SR Suntour XCM 34, metalfjeder, 80 – 120 mm vandring afhængig af stelstørrelse. 

Bosch Performance CX motor

625wh integreret batteri

Pris: 30.799,-

TREK Powerfly 5

hPowerfly 5 er en topfunktionel el-mountainbike til en rigtig god pris. Den kombinerer et Bosch e-MTB motorsystem med robuste mountainbike-komponenter, der er konstrueret til det hårde liv på sporet. Desuden er den udstyret med Treks brugervenlige RIB (Removable Integrated Battery) system med et fuldt indbygget batteri i stellet til at afmontere uden brug af værktøj. Den er fleksibel, super funktionel og klar til at tage ud og opleve.

Powerfly 5 kommer i 4 farver, ud over disse 2 vist her, er der en Hvid og sort / rose gold 

El-Mountainbike

12 gear – Shimano Deore 

Purion Display 

RockShox Recon Silver RL, luftforgaffel, 80 – 120mm vandring

Bosch Performance CX motor

625wh integreret batteri

Pris: 33.799,-

TREK Powerfly 7

Powerfly 7 er en el-mountainbike med terrænkomponenter af høj kvalitet, et stærkt Bosch e-MTB motorsystem og et robust aluminiumstel med Treks nye RIB-system (Removable Integrated Battery) med et aftageligt, fuldt integreret batteri i stellet. RockShox luftaffjedring, 1x12 Shimano geargruppe og en justerbar sadelpind gør denne el-mountainbike velegnet til dem, der vil have et skub op ad bakkerne og tæske ned ad dem.

Hvis du er kræsen med cykelkomponenterne, skal du vælge Powerfly 7. Du får bredere fælge med bedre trækkraft og stabilitet, en stivere forgaffel til mere præcis styring og en avanceret Shimano-geargruppe med fjerlet betjent gearskift.

El-mountainbike

12 gear – Shimano XT

Kiox Farve Display

RockShox 35 Gold RL, luftforgaffel, 80 – 120mm vandring 

Bosch Performance CX motor

625wh integreret batteri

Dropper Post

Pris: 39.799,-

TREK Powerfly FS 4 500

Powerfly FS 4 er en el-mountainbike med full-suspension, der er bygget til cykeloplevelser i ujævnt terræn. Den fløjlsbløde affjedring absorberer ujævnhederne i terrænet, og med det stærke Bosch-elmotorsystem kan du tackle stigninger og kilometervis af singletrack.

El-mountainbike

1 x 10 Gear, Shimano Deore

SR Suntour XCR 34, luftforgaffel 120mm vandring 

SR Suntour Edge R, bagdæmper, 100mm vandring 

Bosch Performance CX motor

500wh integreret batteri

Dropper Post

Pris: 36.799,-

TREK Powerfly FS 4 625

Powerfly FS 4 625 er en el-mountainbike med full-suspension, der er bygget til cykeloplevelser i det ujævne terræn. Den fløjlsbløde affjedring absorberer ujævnhederne i terrænet, og med det stærke Bosch-elmotorsystem og Bosch-batteriet med lang rækkevidde kan du tackle stigninger og kilometervis af singletrack.

Denne el-mountainbike med full-suspension er komfortabel, effektiv at træde og hurtig i ujævnt terræn. Det stærke Bosch-elmotorsystem gør det muligt at tackle alle de stigninger, du støder på, og tage længere ud på oplevelser.

1 x 10 Gear, Shimano Deore

SR Suntour XCR 34, luftforgaffel 120mm vandring

SR Suntour Edge R, bagdæmper 100mm vandring

Bosch Performance CX motor

625wh integreret batteri

Dropper Post

Pris: 38.799,-

TREK Powerfly FS 7

Powerfly FS 7 er en super robust el-mountainbike med full-suspension. Det stærke Bosch-motorsystem hjælper dig med at tackle stejle stigninger uden problemer og cykle længere og mere krævende. Og med den effektive affjedring træder du både effektivt og cykler komfortabelt i ujævnt terræn.

Denne el-mountainbike med full-suspension super underholdende at cykle på. Den har affjedring, bremser, fælge m.m. på et højere udstyrsniveau, der hjælper dig med at tackle nye udfordringer på sporet.

1 x 12 Gear, Shimano XT

RockShox 35 Gold RL, luftforgaffel 120mm vandring

RockShox SIDLuxe Select+, bagdæmper 100mm vandring

Bosch Performance CX motor

625wh integreret batteri

Dropper Post

Pris: 50.799,-

Trek Rail 5 500

Rail 5 er en el-mountainbike, som er bygget til ræs i det vildeste terræn. Den er udstyret med den samme topteknologi som Treks almindelige mountainbikes plus har en ny bomstærk Bosch-motor; som at have sin egen personlige shuttlebus.

Rail 5 er den af Treks el-mountainbikes med lang affjedringsvandring, der giver mest for pengene. Den er lige så behændig som Treks almindelige mountainbikes med lang affjedringsvandring og får dig ekstra hurtigt tilbage til toppen. Den stærke Bosch-motor og de robuste komponenter er garantien for, at du kan have det sjovt med din cykling i ekstra lang tid.

Bosch Performance CX Motor

500 Wh batteri