DAMECYKLER

Udvalg af damecykler

Alt i damecykler

Mangler du en ny damecykel, kan du med garanti finde den hos os. Hvad end du ønsker en mountainbike, en citybike eller en klassisk damecykel, har vi den til dig. Når du efterspørger en damecykel hos os, skal du ikke være bange for at blive sat i en kasse – vi ved godt, at damecykler er et vidt begreb, der rækker langt ud over den klassiske flyder. For at finde den rette cykel, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke behov du har, og hvad cyklen skal bruges til.

Vi hjælper dig med at finde din nye cykel

Kom forbi i butikken i Vejle og fortæl os om dine ønsker til en ny damecykel. Så vurderer vi, hvilken slags cykel der vil fungere bedst til dine behov, og vi præsenterer nogle forskellige typer og modeller for dig, så du kan blive klogere på, hvilken type damecykel der er mest dig. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning – men beslutningen er selvfølgelig helt på din side.

Undgå at købe cykel i blinde – prøv den først

Det kan være svært at tage stilling til, hvilken cykel der er god og fungerer godt, når man står og kigger på en udstillingsmodel. For os er det vigtigt, at vores kunder er sikre i deres valg, og derfor tilbyder vi, at du kan tage en prøvetur på de forskellige cykler, før du beslutter dig. Prøveturen foregår i et lukket stisystem lige bag butikken, og du bliver derfor ikke forstyrret og afbrudt af trafik og andre cyklister.

Norden Ellen

Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på. Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse. Du får 7 indvendige Shimano-gear samt både fodbremse og rullebremse.

Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og DVN godkendt lås.

Norden Ellen kommer i 17 forskellige farver Almue Blå, Aqua, Blush Beauty, Bordeaux, Cafe latte, Cloud Cream, Granit Grå Mat, Gul, Guldokker, Khaki, Mintgrøn, Royal Pink, Rubinrød, Rød, Sort, Vintage Grøn Og Ædelgran. 

 

Tidsløst Design 

7 Gear Shimano og fodbremse 

Størrelser 48/51/56

Rullebremse For 

Pris: 6.999,-

Vi forhandler damecykler fra en masse mærker

Se nedenstående links eller spørg i butikken

TREK

E-Fly

Centurion

Winther

Nishiki

Batavus

Raleigh

GIANT

Citybikes

Crosscykler

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!