Crosscykler

Udvalgte crosscykler

I Vinding Cykelcenter forhandler vi mange forskellige crosscykler.

TREK Dual Sport 2

Dual Sport 2 repræsenterer en alsidig hybridcykel designet til enestående præstation, der giver en spændende cykeloplevelse på forskellige terræner som veje, nedlagte jernbanespor og mere. Med sit lette stel fremviser den en robust 18-gears transmission og kraftfulde hydrauliske skivebremser, der sikrer imponerende bremsekraft. De brede dæk absorberer effektivt bump og ujævnt terræn, hvilket resulterer i en behagelig og sikker kørsel på asfalt, lette grusstier, cykelstier og meget mere.

18 Shimano Altus gear

27.5″ hjul m. 2″ dæk 

Fast forgaffel 

Pris: 6.399,-

TREK Dual Sport 2 Equipped

Dual Sport 2 Equipped er en tryg hybridcykel med fremragende præstation, som lover en fornøjelig køreoplevelse på varierede underlag som landeveje, nedlagte jernbanespor og mere. Den præsenterer en let ramme, en stærk transmission og et væld af tilbehør, klar til cykelture, såsom en bagagebærer og lygter. Med sine brede hjul og høje dæk formår den at absorbere ujævnheder og bump, hvilket resulterer i en komfortabel og sikker kørsel på asfalt, lette grusstier, cykelstier og mere.

18 Shimano Altus gear

27.5″ hjul m. 2″ dæk 

Fast forgaffel 

Lygter, støttefod, skærme og bagagebærer bagest 

Pris: 7.999,-

TREK Dual Sport 3

Dual Sport 3 er en super funktionel hybridcykel med opgraderede komponenter, der tåler langture på mange forskellige underlag lige fra byens gader til grusveje og meget mere! Desuden sørger en affjedringsforgaffel, 1x geargruppe, Tubeless Ready fælge og punkteringsbeskyttede dæk for ro i sindet, når du begiver dig ud på eventyr.

 

10 Shimano Cues gear

27.5″ hjul m. 2″ dæk 

Fast forgaffel 

Pris: 8.399,-

TREK Dual Sport 3 Equipped 

Dual Sport 3 præsenterer sig som en kompetent hybridcykel designet til alsidig cykling på forskellige terræner, både på asfalt og i udfordrende omgivelser. Den er konstrueret med et let stel, der muliggør nem på- og afstigning, og den er udstyret med en Shimano CUES 1x-geargruppe, der tilbyder et bredt udvalg af gear. Med en imponerende rækkevidde og en omfattende samling af praktisk udstyr er denne cykel velegnet til forskellige cykeloplevelser.

De brede Bontrager Kovee-fælge og dæk er designet til gruscykling og bidrager til at absorbere stød fra ujævnt terræn og vejhuller, hvilket resulterer i en behagelig og sikker cykeloplevelse. Med Dual Sport 3 kan du nyde komfortabel cykling på veje, naturstier og let grus, og dens alsidige egenskaber gør den til en pålidelig ledsager i forskellige miljøer.

 

10 Shimano Cues gear

Fast forgaffel 

27.5″ hjul m. 2″ dæk 

Lygter, støttefod, skærme og bagagebærer bagest 

Pris: 9.599,-

Morrison X 3.0

Morrison Cross X serien er lette og velkørende hybridcykler som er hjemme både på asfalt og på en skov eller grussti.
Kørestilling er den sporty let foroverbøjet med bredt mountain bike styr som giver fuld kontrol – alle Cross X modellerne kommer med dynamo fornav og lygter, aftageligt skærmsæt og solidt støtteben.
X 3.0 er den populæreste model i Morrison´s Cross serie.Med de 24 Shimano gear, affjedringsforgaffel og effektive hydrauliske skivebremser er Morrison X3.0 klar til den daglige transport til arbejde, skole og sport – og selvfølgelig også en hurtig tur på en skovsti – bare for fornøjelsens skyld.

24 Shimano Deore Gear

Dynamolys for og bag

Stumpskærme for og bag

Pris: 6.099,-

Vi forhandler alle cross-cykler fra TREK, GIANT og Morrison

Se flere modeller på deres hjemmesider eller spørg i butikken

TREK

GIANT

Morrison

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!