El-Ladcykler

Udvalgte EL-Ladcykler

I Vinding Cykelcenter forhandler vi mange forskellige EL-Ladcykler, her er nogle af dem.

Christiania Light

Christiania cyklen bliver håndbygget i Danmark på din bestilling. Det er derfor helt op til dig hvordan cyklen skal udstyres. Kom ind i butikken og hør nærmere.

Model Light blev lanceret i 2005 og er en videreudviklet Christianiacykel i aluminium. Modellen kan laste op til fire børn og bliver ofte anvendt af familier såvel som af dagplejere og børnehaver. For familien er der både plads til indkøb, til børn og leg, men den kan sagtens også klare endnu tungere opgaver. Og for institutioner kan der være helt op til fire børn med i ladet, og samtidig er der masser af plads! Størrelsen på kassen gør derfor Model Light til en god alsidig Christianiacykel til mange formål. 

Tilkøb: Elsystem med 17Ah batteri – 10.999,-

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Pris: 11.999,-

Winther Kangaroo Lite

Kangaroo Lite er en stilren ladcykel i høj kvalitet. Det bruger-venlige design, med alt, hvad der er behov for, gør den hurtigt til en vigtig del af hverdagen, når børnene skal fragtes rundt på en komfortabel og sikker måde.

Børnene sidder trygt fastspændte i kabinen i de formstøbte sæder med fem-punkts seler. Her er god plads til børn på op til 130 cm. Indgangen ligger lavt, så det er let for børnene selv at stige ind og ud – hvilket sparer den voksne for mange løft. Bag sæderne er der god plads til bagage.

Tilkøb: Baghjulsmotor og 560wh batteri – 13.500,-

Tilkøb: Shimano Centermotor og 500Wh batteri – 18.500,-

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Pris: 24.895,-

Winther Kangaroo Luxe

Kangaroo Luxe er med sine unikke fordele den ultimative ladcykel til dig og dine børn. Sæder der kan ligges ned, torsionsaffjedring i forhjulene og fokus på sikkerhed og komfort gør den til noget særligt.

Kangaroo’en er fra start udviklet til transport af børn. Kabinen er rummelig og fleksibel, så der er god plads til op to børn på op til 135 cm. Det er let at stige ind og ud for børnene, hvilket sparer den voksne for mange løft. Støttefoden yder ekstra stabilitet, når cyklen er parkeret.

En sikker hoftesele holder børnene godt fast uden at stramme. Sæderne, som tilkøbes, kan vendes rundt, så man kan vælge om barnet skal se op på den voksne eller fremad. Sæderne kan desuden indstilles til hvileposition, så de små kan sidde godt, også når de sover.

Kører man med ét barn, er det muligt at placere et sæde i midten. Babysæder kan sættes direkte på sæderne

Tilkøb: Baghjulsmotor og 560wh batteri – 13.500,-

Tilkøb: Shimano centermotor og 500Wh batteri – 18.500,-

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken 

Pris: 33.575,-

Winther Cargoo

Med en Cargoo er det let og hurtigt at fragte børn, varer eller anden last omkring. Den er Winther’s mest fleksible model og kan tage op til 100 kg last.

Til Cargoo’en kan der tilkøbes forskellige sædeløsninger. Man kan for eksempel tilkøbe to sæder der sidder bagtil (typisk løsning som vist på billedet). Det er også muligt at købe et enkelt sæde og/eller et babysæde. Eller man kan vælge den helt uden sæder. Med hensyn til kaleche kan man vælge mellem den gennemsigtige panorama kaleche eller en mere dækkende kaleche. I en Cargoo er der mange muligheder.

Tilkøb: Baghjulsmotor og 560wh batteri – 13.500,-

Tilkøb: Shimano centermotor og 500wh batteri – 18.500,-

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken.

Pris: 24.555,-

Nihola Family

Family ladcyklen laster 100 kg og der er plads til to børn op til 7-8 år på bænken, der nemt kan afmonteres uden brug af værktøj (f.eks. hvis en lift skal placeres). Alternativt kan der køres med en fastspændt lift, skråstol eller voksipose og et større barn eller voksen placeret på bænken.

Transportkassen, der omslutter og beskytter børnene, yder en ekstra sikkerhed, idet rammen er opbygget som en dobbelt lukket rørramme uden hjørner, bestående af en bund og topramme, der er sammensvejset med 5 lodrette stålrør.

Tilkøb: Baghjulsmotor og 13Ah batteri – 12.500

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Pris: 12.499,-

Riese & Müller Load 60  

Load 60. Lavt tyngdepunkt, høje standarder. Perfekte køreegenskaber i alle situationer – på asfalt, skovstier eller grusveje: Load 60 er så manøvredygtig og smidig,
at du altid har lyst til at være på en E-Cargo-cykel. Dens lave tyngdepunkt, den nyeste generation af kraftfulde Bosch Performance CX-motor og Riese & Müller Control Technology sikrer en dynamisk og enestående køreoplevelse.

Bosch CargoLine El-System 

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Findes også i en 45km/t udgave

Pris fra: 49.700,-

Riese & Müller Load 75  

Load 75. Endnu mere plads til din frihed. Mærk vinden i dit hår, nyd hastigheden, hurtig stop og hurtig start.
Tag så meget med dig som du har brug for. Sådan føles frihed. Med sit lave tyngdepunkt, Riese & Müller Control Technology og en enorm belastningsflade kombinerer Load 75 køredynamik og belastningsmuligheder som ingen andre E-Cargo-cykler. Den stærke, nyeste generation Bosch Performance CX-motor leverer hidtil ukendt effekt.
Og Load 75 er også yderst pålidelig takket være dets højkvalitets komponenter.

50% stører lade flade end load 60. Kan tage op til 200kg. 

Bosch CargoLine El-System 

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Findes også i en 45km/t udgave

Pris fra: 51.400,-

Urban Arrow Family

Urban Arrow cyklen er designet og produceret i Holland. Cyklen findes med flere forskellige størrelser lad og med flere motorkombinationer. Kassen er lavet i High density skum, som er utrolig let og stødabsorberende. 

Alle modellerne er udstyret med Bosch motor og Bosch batterier, op til 500wh 

Mulighed for flere ladstørrelser

Cyklen specialbygges efter dine ønsker – udstyr vælges i butikken

Pris fra: 42.250,-

Vi forhandler el-ladcykler fra en masse mærker

Se nedenstående links eller spørg i butikken

Winther Bikes

Christiania Bikes

Nihola Bikes

Urban Arrow

El Ladcykel test

Der findes et hav af forskellige test til el ladcykler, som du selv kan finde og forsøge dig med for at finde den rigtige el ladcykel. Vil du finde en el ladcykel der virkelig opfylder dine behov, er den bedste løsning dog, at du tager forbi en professionel cykelhandler, som kan give dig alverdens råd og vejledning.

Hos Vinding Cykelcenter I Vejle er vi eksperter i el ladcykler, og vi forhandler flere forskellige mærker i vores butik. Alle el ladcyklerne er af høj kvalitet, da vi kun fører cykler, som vi selv kan stå fuldstændig inde for. Vi står altid klar til at vejlede i butikken, hvor du også har mulighed for selv at teste el ladcyklerne inden du køber en.

 

Guide til at vælge den rigtige el ladcykel

Når du skal vælge den helt rigtige el ladcykel til dine behov, skal du gøre dig flere overvejelser. Først og fremmest skal du overveje:

  • Hvor mange km du cirka kører dagligt
  • Om der er mange bakker i området, du kører i
  • Hvor meget vægt el ladcyklen skal kunne køre med

Det vil nemlig have betydning i forhold til størrelsen på batteriet på den el ladcykel, du skal have.

 

Derudover skal du også overveje motorens placering, antallet af bremser og vælge den rigtige størrelse stel. Når du har gjort dig alle de nødvendige overvejelser og fundet en el ladcykel, du gerne vil have, er det vigtigt, at du får prøvekørt cyklen. Prøv gerne et par stykker, så du finder en, det føles naturligt at køre på.

 

Værksted til el ladcykler

Hos Vinding cykelcenter sælger vi ikke bare elcykler og el ladcykler. Vi har også eget cykelværksted, hvorfra vi kan hjælpe og servicere din ladcykel efter køb. Vi har uddannede cykelmekanikere, som er eksperter i el ladcykler, så skulle der ske noget med din el ladcykel, eller har den blot brug for service eller vedligeholdelse, kan du trygt overlade den til vores værksted.

 

Vil du booke en tid til service eller reparation af din el ladcykel, kan du ringe til os på tlf.: 75 82 03 06. Alternativt kan du booke en tid online her, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse.

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!