HERRECYKLER

Udvalg af herrecykler

Find din rette herrecykel

For at du skal blive glad for din cykel, og du kan få det bedste udbytte af den, er det vigtigt, at du vælger en cykel, der er tilpasset dine behov, og som har den rette størrelse. Der findes et hav af forskellige herrecykler til forskellige formål og i forskellige størrelser. I vores butik finder du et stort udvalg af herrecykler til alle formål.

 

Lad os hjælpe dig med at finde din nye cykel

Vi ved, at det kan være svært at navigere i det store udvalg af herrecykler. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Således sikrer vi, at størrelsen på din cykel er korrekt, og vi sikrer, at du har gjort dig de rette overvejelser om type, før du træffer en beslutning. Har du spørgsmål, skal du ikke være bleg for at stille dem – vi er her for at hjælpe dig!

 

Prøv de forskellige herrecykler

Kom forbi i vores butik i Vejle og tag en prøvetur på nogle af vores herrecykler. Du har mulighed for at køre på uforstyrrede aflukkede stisystemer og mærke cyklerne og se om de passer dig i størrelse og model. Det kan være en god idé at afprøve nogle forskellige typer og størrelser, så du har noget at sammenligne med, og så du kender til forskellen på de forskellige typer. Det er vigtigt for os at du træffer den rigtige beslutning. Derfor tager vi os god tid til at hjælpe dig, og vi anbefaler dig, at du tager dig god tid til at prøve de forskellige cykler.

Citybikes

Crosscykler

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!