Mountainbikes Fullsuspension

Udvalgte Mountainbikes Fullsuspension

I Vinding Cykelcenter forhandler vi mange forskellige Mountainbikes Fullsuspension.

Vi kører i øjeblikket med kæmpe besparelse på vores fullsuspension mountainbikes.

Spar op til 40% på alle modeller på lager

TREK Fuel EX 5 

Fuel EX 5 er din adgangsbillet til fuldtaffjedrede trail-cykler. Trailklar affjedring for og bag, 1x12 Shimanogear, en dropper-sadelpind til nedkørslerne og hydrauliske skivebremser gør Fuel EX 5 til en effektiv mountainbike med masser af værdi for pengene og stor alsidighed.

1 x 12 gear Shimano Deore

RockShox Recon Silver luftforgaffel, 140mm vandring

X-Fusion Pro 2 bagdæmper, 130mm vanding

Pris: 19.999,-

Tilbud: 15.999,-

TREK Fuel EX 7 

Fuel EX 7 brillerer, når du blæser ned ad svære nedkørsler, hvor ikke mindst den førsteklasses affjedring kommer til sin ret. Let aluminiumstel, Tubeless Ready hjul og en driftsikker 1x12 SRAM NX geargruppe gør denne cykel til en fantastisk allround full-suspension mountainbike.

1 x 12 SRAM NX EAGLE

RockShox 35 Gold RL luftforgaffel, 140mm vandring

Fox Performance Float EVOL bagdæmper, 130mm vandring

Pris: 25.299,-

tilbud: 15.179,-

TREK Fuel EX 8

Fuel EX 8 er den ideelle trailcykel til dem, der vil have en fleksibel terrænfræser med full-suspension, som gør mentalt knusende stigninger mindre smertefulde, men som samtidig snildt tackler de vildeste spor. Den balancerer perfekt mellem pris og udstyr i Treks mountainbike-sortiment ved at kombinere komponenter på et højt udstyrsniveau med et stærkt, men let alustel.

1 x 12 Shimano XT 

Fox Rhythm 34, Float EVOL luftforgaffel, 140mm vanding

Fox Performance Float EVOL bagdæmper, 130mm vanding

Pris: 29.799,-

tilbud: 17.879,-

Giant Stance 29 2

Moderne mountainbike trails er sjove, flowy og udfordrende. denne fuldt affjedret 29er får dig til at blive et med terrænet, så du kan køre med mere selvtillid og have det sjover. 

Value-for-money trail præstationer. Håndlavet med let, stift og holdbart ALUXX aluminium, det er den perfekte intro til fuld affjedring. Effektiv affjedring. FlexPoint Suspension teknologi hjælper dig med at tackle udfordrende terræn og forbedre din kørsel i terræn.29er selvtillid og kontrol. De større hjul ruller lettere over teknisk terræn med balance og stabilitet, hvilket giver dig mere momentum til at tackle tekniske stigninger og tillid til at flyve ned af hurtige singletrack nedkørsler.

 

1 x 10 Shimano Deore

Giant Crest 34 RCL, luftforgaffel, 130mm vanding 

Suntour Raidon R, bagdæmper, 120mm vanding

Pris: 16.499,-

tilbud: 9.899,-

Giant Stance 29 1

Flyv gennem rock gardens. Mærk flowet på de tekniske single tracks. Denne helt nye full-suspension 29er gør det nemmere at eje den seneste trail-teknologi end nogensinde før. Ejer du Stance, ejer du sporet.

De moderne mountainbikespor er sjove, har flow og er udfordrende. Den nye Stance 29 får dig til at gå i et med naturen, så du kan cykle med selvsikkerhed og have det sjovt hele tiden. Med dens gennemtestede ALUXX aluminiumsramme og vores FlexPoint bagdæmper-system, giver cyklen dig en behagelig, afbalanceret tur i kontrol. Rammens geometri er optimeret til 29” hjul, som giver dig stabilitet på de tekniske nedkørsler og bedre kraft og fart i trådet i al slags terræn. Med 120mm blød vandring bagtil og 130mm fortil er denne cykel den perfekte billet til ballade på singletrack’et.

1 x 12 Sram SX Eagle

Crest 34 SL RCL, luftforgaffel, 130mm vanding 

RockShox Monarch R, bagdæmper, 120mm vanding

Pris: 18.499,-

tilbud: 11.099,-

Vi forhandler mountainbikes fra TREK, GIANT og Principia

Se alle modellerne på deres hjemmesider eller sørg i butikken

TREK

Giant

Principia

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!