Cykelværkstedet

Vi er meget stolte af vores værksted!

Vi udfører reparationer af alle typer på alle cykler.

Ønsker du reparation af din cykel? Så kontakt os!

Service

Den der smører godt – kører godt. Sådan har man altid sagt, og der er bestemt noget sandhed i det.

Uddannede cykelmekanikere

Alle vores mekanikere er uddannede cykelmekanikere. De deltager på kurser flere gange om året for at kunne give den bedste service.

Reparation

Vi ved at det kan være svært at undvære sin cykel. Derfor stræber vi efter at have alle cykler klar fra dag til dag.

El-cykler

Vi har beskæftiget os med el-cykler siden 1998, da en el-cykel stadig sås som et hjælpemiddel til handicappede.

Reparation og service af alle cykler

Den der smører godt, kører godt. Sådan har man altid sagt, og der er bestemt noget sandhed i det. En veludrustet cykel med jævne serviceeftersyn både kører bedre og holder i flere år. Hos Vinding Cykler kender vi til vigtigheden af en god cykel, og derfor gør vi en dyd ud af at give dig den bedste service til din cykel. Vores cykelsmede reparerer og servicerer alle typer af cykler og hjælper med alle former for problemer, som du måtte have.

 

Uddannede cykelmekanikere

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse. Det betyder, at alle vores cykelmekanikere er veluddannede og kompetente. Vi sørger for, at de løbende kommer på kurser, så de hele tiden kan udvikle sig og følge med markedet og de nyeste tiltag. På den måde kan vi altid forsikre dig, at du får den bedste service, og at din cykel repareres ud fra de bedst tænkelige metoder.

Derudover sørger vi for, at reparationen af din cykel bliver så ubesværet for dig som muligt. Vi ved, det kan være svært at skulle undvære sin cykel, og derfor bestræber vi os på at lave den, så du får den hjem dagen efter.

 

Reparation og vedligeholdelse af elcykler

Elcykler er med tiden blevet et populært transportmiddel, og i dag er det lige så almindeligt et syn i bybilledet som en almindelig herrecykel. Vi sælger over 400 elcykler om året, og det stiller store krav til vores cykelmekanikere. Derfor sørger vi for, at de mindst en gang om året kommer på kursus i reparation af elcykler, så vores cykelværksted kan være tilgængligt for alle slags cykler.

Ring til os

Du er velkommen til at ringe til os for at booke en tid til service eller reparation af din cykel. Det gør du på tlf:

 

75 82 03 06

Book en tid online

Send en forspørgsel til os, med de datoer du gerne vil have serviceret eller repareret din cykel. Så vender vi tilbage med en bekræftelse på datoen.

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!