EL-CYKLER

Udvalg af EL-cykler

I Vinding Cykelcenter forhandler vi alt fra klassiske EL-cykler til citybikes og mountainbikes.

EL-Citybikes

Pedelec / 45 Cykler

EL-Cykel classic

Riese & Müller

EL-Mountainbikes

El-Ladcykel

Gør transporten let og legende og køb en elcykel

 

Efterhånden er elcyklen blevet et lige så anerkendt transportmiddel som den almindelige cykel. De er at finde over alt i bybilledet – og dette er der god grund til. Det er en nem og hurtig måde at tage sig rundt på, og har du børn, er en elcykel med lad en god og ubesværet måde at transportere dem rundt på. 

Selvom elcykler er en ny ting for mange, har vi solgt dem siden 1998. Man kan derfor roligt kalde os eksperter på området. 

 

De forskellige typer af elcykler 

Når man snakker om elcykler, snakker man typisk om 3 forskellige typer. For at give dig et bedre indblik, kan du læse kort om de forskellige typer her: 

  1. Forhjulsmotor
    Denne cykel fungerer således, at når pedalerne drejer, startes motoren. Hastigheden styres herefter. 

2. Centermotor
Denne type er den mest solgte. Den trækker på baghjulet, og motoren registrerer hvor hårdt, der trædes i pedalerne. En elcykel med centermotor er på mange måder en hjælp-til-selvhjælp cykel.  

 3. Baghjulsmotor
Denne trækker på baghjulet, så cyklens balance er bedre.  

 

Få hjælp til at finde din nye elcykel  

Du skal selvfølgelig ikke bruge lang tid på at sætte dig ind i alt det tekniske bag cyklernes motor – det skal vi nok hjælpe dig med at forstå. Når du køber en elcykel hos os, vejleder vi dig til, hvad der vil give bedst mening til dine behov, og du får mulighed for at prøve de forskellige typer i vores brede sortiment. 

 Er du blevet nysgerrig på elcykler, og kunne du tænke dig at høre nærmere, kan du besøge os i vores butik i Vejle – vi vil hellere end gerne hjælpe dig. 

 

Reparation af elcykel i Vejle 

Har du allerede en elcykel, og skal den repareres, kan du ringe til os på telefon: 75 82 03 06. Vi har mange års erfaring i reparation af elcykler.

 

Find den helt rigtige el cykel 

Er du på jagt efter en el cykel, ved du, at der er mange modeller at vælge mellem. Men det kan alligevel være svært at finde den helt perfekte af slagsen, som lever op til alle dine krav. Der er forskellige guides til at finde den helt rigtige el cykel, men hvis du vil sikre dig en el cykel, der virkelig opfylder dine behov, anbefaler vi, at du tager en snak med en professionel og får prøvet et par cykler. 

Hos Vinding Cykelcenter kan vi give dig alverdens råd omkring el cykler, og ved at tage et smut forbi vores butik i Vejle, har du samtidig mulighed for selv at teste el cyklen, inden du køber den. 

Batteri til el cykler

 Når du køber en el cykel er batteriet et af de vigtigste elementer, og her er det vigtigt, at du får fat i et batteri af høj kvalitet. Et dårligt vil nemlig gøre selve køreoplevelsen dårlig ved at være upålidelig og have en kortere levetid. Derfor skal du have et kvalitetsbatteri til din el cykel, så du kan få optimal køreglæde hver gang, du tager en tur. Hos Vinding Cykelcenter forhandler vi forskellige kvalitets batterier til skarpe priser. Kom ned i butikken og se vores udvalg. Har du spørgsmål til batterierne, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så gør vi vores bedste for at vejlede dig. 

Besøg vores værksted med din el cykel 

Hos Vinding Cykelcenter sælger vi ikke kun cykler. Vi har også et cykelværksted, hvor vi står til rådighed, hvis din cykel er gået i stykker, eller du blot har brug for et jævnligt serviceeftersyn. Alle vores mekanikere er uddannede cykelmekanikere, så din cykel kan få den bedst mulige service. Desuden ved vi, at det ofte kan være svært at undvære sin cykel i en længere periode, og derfor bestræber vi os altid på at have din cykel klar til dig dagen efter, du har afleveret den. 

Køb din El-cykel nær Kolding og Horsens 

Vi holder til i Vejle i Vindinggaard centeret, og der er gratis parkering tæt ved vores cykelhandel. Derfor har vi også mange kunder fra de omkringliggende byer som Fredericia, Horsens og Kolding. 

Skal du have service eller reparation af din el cykel, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 75 82 03 06, eller du kan booke en tid online her, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med en bekræftelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!