EL-CYKLER

Udvalg af EL-cykler

I Vinding Cykelcenter forhandler vi alt fra klassiske EL-cykler til citybikes og mountainbikes.

EL-Citybikes

EL-Cykel classic

EL-Mountainbikes

Gør transporten let og legende og køb en elcykel

Efterhånden er elcyklen blevet et lige så anerkendt transportmiddel som den almindelige cykel. De er at finde over alt i bybilledet – og dette er der god grund til. Det er en nem og hurtig måde at tage sig rundt på, og har du børn, er en elcykel med lad en god og ubesværet måde at transportere dem rundt på.

Selvom elcykler er en ny ting for mange, har vi solgt dem siden 1998. Man kan derfor roligt kalde os eksperter på området.

 

De forskellige typer af elcykler

Når man snakker om elcykler, snakker man typisk om 3 forskellige typer. For at give dig et bedre indblik, kan du læse kort om de forskellige typer her:

 

  1. Forhjulsmotor
    Denne cykel fungerer således, at når pedalerne drejer, startes motoren. Hastigheden styres herefter.
  1. Centermotor
    Denne type er den mest solgte. Den trækker på baghjulet, og motoren registrerer hvor hårdt, der trædes i pedalerne. En elcykel med centermotor er på mange måder en hjælp-til-selvhjælp cykel.
  1. Baghjulsmotor
    Denne trækker på baghjulet, så cyklens balance er bedre.

 

Få hjælp til at finde din nye elcykel

Du skal selvfølgelig ikke bruge lang tid på at sætte dig ind i alt det tekniske bag cyklernes motor – det skal vi nok hjælpe dig med at forstå. Når du køber en elcykel hos os, vejleder vi dig til, hvad der vil give bedst mening til dine behov, og du får mulighed for at prøve de forskellige typer i vores brede sortiment.

Er du blevet nysgerrig på elcykler, og kunne du tænke dig at høre nærmere, kan du besøge os i vores butik i Vejle – vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Har du allerede en elcykel, og skal den repareres, kan du ringe til os på telefon: 75 82 03 06. Vi har mange års erfaring i reparation af elcykler.

Har du et spørgsmål?
Kontakt os!